BLOG Nouveau Beauty


Is laserontharen veilig?

Ja, laser ontharen is een veilige behandeling, mits je dit door een ervaren en gecertificeerd specialist laat doen. Gedurende de laserbehandeling wordt er altijd een laserbril gedragen ter bescherming van de ogen. Daarnaast weten we alles van de laser en de mogelijke risico's die het met zich mee kan brengen. Als we tijdens de intake twijfelen of er risico's zijn zullen we zeker niet gaan behandelen. 

Lees meer »

Laserontharing en tatoeages?

Traditionele ontharingsmethoden kunnen vaak tijdrovend zijn. Harsen, scheren, epileren en het gebruik van ontharingscrèmes nemen veel tijd en energie in beslag, en veel van hen hebben slechts tijdelijke resultaten. De technologie van vandaag biedt echter een beter alternatief dat zorgt voor een permanent gladde, haarvrije huid en minder pijn – laser ontharing.

Lees meer »

Is laserontharen echt definitief?

Ongewenste haargroei is iets wat we het liefst allemaal zouden voorkomen. Niemand wil ongewenste haren in het gezicht of ergens anders op het lichaam. Een manier om daarvan af te komen is laserontharing, en een veelgestelde vraag daarbij is: 'is laserontharing definitief?' Op die vraag geven we je graag antwoord.

Lees meer »

Hoeveel laserbehandelingen heb je nodig?

Het aantal laser ontharingsbehandelingen varieert van persoon tot persoon en is sterk afhankelijk van de te behandelen zone. Er kunnen gemiddeld tussen de 6 en 10 sessies nodig zijn voor een maximaal resultaat. Het aantal behandelingen wordt sterk bepaald door onder andere uw haar- en huidkleur, het gebied, de haardikte en het aantal haren per huidoppervlak gebied. Dat is voor elke persoon anders en we zullen je daarin adviseren om het optimale resultaat te behalen. 

Lees meer »

Ontharen bikinilijn

Pijnlijke rode bultjes bij je schaamstreek? Je bent niet de enige! Ongelofelijk veel mensen hebben last van scheerirritaties bij de schaamstreek. Toch vinden veel mensen het spannend om hier iets aan te doen. Enerzijds omdat ze zich letterlijk bloot moeten geven, anderzijds omdat ze verwachten dat het heel pijnlijk is. 

Lees meer »

Kies de juiste salon voor je laserbehandelingen

Moe van al het scheren en de huidirritaties die dit met zich meebrengt, besluit je om middels een laserbehandeling je haren 'voorgoed' te laten verdwijnen. Maar een snelle zoektocht op het internet doet je in een doolhof van klinieken belanden, die allemaal beweren de beste lasers te gebruiken. Alleen hoe weet jij welke kliniek of salon betrouwbaar is, of het bedrijf ook goede lasers gebruikt en welke laser überhaupt het beste bij jouw huidtype past? Een goede kennis van zaken over laserbehandelingen is van belang, hoogste tijd dus om erachter te komen waar je als consument allemaal op kunt letten.

Lees meer »

Kun je elke huid laseren? 

In principe kan elke huid van huidtype 1 tot en met huidtype 4 veilig worden behandeld, mits deze 6 weken voorafgaand aan je afspraak niet gebruind is door de zon of zonnebank. Blijft jouw bruining altijd lang zitten dan raden wij aan minimaal 8 weken te wachten. Daarnaast mag er ook geen zelfbruiner op de huid aanwezig zijn, en moet de huid gladgeschoren zijn.

Lees meer »

Moet ik mij scheren voor een laserbehandeling? 

Voor de behandelingen dient u zich thuis te scheren, het liefst 24 uur vóór dat u komt laseren. De haartjes in het te behandelen gebied moeten zo kort mogelijk zijn om het laserlicht goed door te geleiden naar de haarwortel toe, zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor voldoende verhit raakt voor het beste resultaat.

Lees meer »