BLOG Nouveau Beauty


Kies de juiste salon voor je laserbehandelingen

Moe van al het scheren en de huidirritaties die dit met zich meebrengt, besluit je om middels een laserbehandeling je haren 'voorgoed' te laten verdwijnen. Maar een snelle zoektocht op het internet doet je in een doolhof van klinieken belanden, die allemaal beweren de beste lasers te gebruiken. Alleen hoe weet jij welke kliniek of salon betrouwbaar is, of het bedrijf ook goede lasers gebruikt en welke laser überhaupt het beste bij jouw huidtype past?

Lees meer »

Kun je elke huid laseren? 

Voor je eerste behandeling nemen we het intake formulier met je door en bespreken we je wensen en de mogelijkheden voor jouw huid. Voor het laseren is het van belang dat je huid gladgeschoren is, het liefst een dag voor je afspraak. We geven met vakjes op de huid het te behandelen gebied aan zodat we uiterst nauwkeurig kunnen werken. In tegenstelling tot andere lasers werkt onze laser niet met een lage energie om de behandeling pijnloos te maken, maar met een hoge energie voor snelle resultaten. Het unieke koelingssysteem zorgt ervoor dat de behandeling zo aangenaam mogelijk voor je verloopt.

Lees meer »

Moet ik mij scheren voor een laserbehandeling? 

Voor de behandelingen dient u zich thuis te scheren, het liefst 24 uur vóór dat u komt laseren. De haartjes moeten zo kort mogelijk zijn om het laserlicht goed door te geleiden naar de haarwortel toe, zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt.

Lees meer »