BLOG Nouveau Beauty


Kies de juiste salon voor je laserbehandelingen

Moe van al het scheren en de huidirritaties die dit met zich meebrengt, besluit je om middels een laserbehandeling je haren 'voorgoed' te laten verdwijnen. Maar een snelle zoektocht op het internet doet je in een doolhof van klinieken belanden, die allemaal beweren de beste lasers te gebruiken. Alleen hoe weet jij welke kliniek of salon betrouwbaar is, of het bedrijf ook goede lasers gebruikt en welke laser überhaupt het beste bij jouw huidtype past? Een goede kennis van zaken over laserbehandelingen is van belang, hoogste tijd dus om erachter te komen waar je als consument allemaal op kunt letten.

Lees meer »

Kun je elke huid laseren? 

In principe kan elke huid van huidtype 1 tot en met huidtype 4 veilig worden behandeld, mits deze 6 weken voorafgaand aan je afspraak niet gebruind is door de zon of zonnebank. Blijft jouw bruining altijd lang zitten dan raden wij aan minimaal 8 weken te wachten. Daarnaast mag er ook geen zelfbruiner op de huid aanwezig zijn, en moet de huid gladgeschoren zijn.

Lees meer »

Moet ik mij scheren voor een laserbehandeling? 

Voor de behandelingen dient u zich thuis te scheren, het liefst 24 uur vóór dat u komt laseren. De haartjes in het te behandelen gebied moeten zo kort mogelijk zijn om het laserlicht goed door te geleiden naar de haarwortel toe, zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor voldoende verhit raakt voor het beste resultaat.

Lees meer »