Is laserontharen echt definitief?

Gepubliceerd op 11 september 2023 om 21:41

Ongewenste haargroei is iets wat we het liefst allemaal zouden voorkomen. Niemand wil ongewenste haren in het gezicht of ergens anders op het lichaam. Een manier om daarvan af te komen is laserontharing, en een veelgestelde vraag daarbij is: 'is laserontharing definitief?' Op die vraag geven we je graag antwoord.

Blijven haren altijd weg na laserontharing?

Laserontharing is een van de meest effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. Na de behandelingen zijn alle haartjes op die plek weg, maar haargroei zal nooit 100% verdwijnen. Dat is met geen enkele behandeling mogelijk. De haartjes blijven dus niet voor de rest van je leven helemaal weg. 

Nu denk je wellicht: 'Wat voor nut heeft een laserbehandeling dan?' Meer dan je denkt! 

Is laserontharing definitief?

Het verwijderen van haartjes met een laser is heel effectief, maar niet definitief.

Net als met scheren, harsen of epileren groeien haartjes na verloop van tijd langzaam weer terug, Bij laserontharen is dat echter veel langer, soms blijven ze jaren weg, en groeien er veel minder en dunnere haartjes terug, dit is vaak met 1-2 behandelingen per jaar goed bij te houden.

Met een laserbehandeling worden haarzakjes verhit. Dat zorgt ervoor dat de haarzakjes afsterven, en voorkomt dat er daar geen nieuwe haren meer groeien. Wanneer en waar er hoeveel haar terug groeit is onder andere afhankelijk van de haarkleur, haardikte, huidskleur en je gezondheid. Als de haren terug groeien, zijn het er minder én ze zijn lichter en dunner waardoor het resultaat van laser ontharen dus veel beter is dan bij scheren, harsen of epileren

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

100% Ontharen is niet mogelijk, maar met onze behandelingen heeft u wel het beste resultaat. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om de bestaande haren te verwijderen. Sommige cliënten hoeven na een laserbehandeling 5 jaar niet te scheren. Andere komen het liefst ieder jaar terug om het bij te werken of wanneer ze denken dat het nodig is. Hoe en wanneer de haren terug groeien is afhankelijk van de huid.


Alexandra Nouveau Beauty Schijndel

Even voorstellen

Ik ben Alexandra Meulderstrotse eigenaresse en laserspecialiste bij Nouveau Beauty in Schijndel.

Nouveau Beauty staat voor nieuwe schoonheid en omdat ik graag het best mogelijke resultaat voor al mijn klanten wil, ben ik erg selectief geweest en heb daarom gekozen voor de GentleLase Pro-U laser van Candela.  Met dit CE goedgekeurde medische lasersysteem kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden. De Gentlelase is een zeer geavanceerde laser, welke heel bekend is in Hollywood voor zijn uitstekende resultaten bij beroemde sterren, zoals Kim & Khloe Kardashian, Kylie Jenner en velen meer.

De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd specialiste. De Gentle lase Pro-U is de krachtigste Alexandriet ontharingslaser ter wereld en kan zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt behandelen met de huidtypes 1 tot en met huidtype 4.

Onze behandelingen hebben dan ook échte en uitstekende resultaten! Bij Nouveau Beauty ben je altijd verzekerd van een professionele, veilige en effectieve behandelingElke klant krijgt de beste persoonlijke begeleiding van de eerste intake tot de laatste controle.

Nog vragen? neem gerust contact op, ik beantwoord graag al je vragen.

Graag tot ziens bij Nouveau Beauty!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.