Welkom bij Nouveau Beauty

Wat leuk dat je de tijd neemt om een kijkje nemen op mijn website!

 

Ik ben Alexandra Meulders, eigenaresse van Nouveau Beauty in Schijndel, en gespecialiseerd in laserontharing.

Nouveau Beauty staat voor nieuwe schoonheid, en omdat wij voor onze klanten uitsluitend het beste willen, hebben we gekozen voor de Gentlelase-Pro laser van Candela, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn effectieve medische apparaten. De gentlelase is een zeer geavanceerde laser, welke heel bekend is in Hollywood voor zijn uitstekende resultaten bij beroemde sterren, zoals Kim & Khloe Kardashian, Kylie Jenner en velen meer. 

Als je elders ontharingsbehandelingen hebt gehad, maar ontevreden bent, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken zodat toch kunt genieten van een gladde, haarvrije huid.

Mijn doel is om samen te kijken naar jouw persoonlijke wensen, en je op de best mogelijke manier te adviseren,  zodat je altijd tevreden de deur uitgaat.

 

Daarnaast ben je ook van harte welkom voor een Organic Spray-tan behandeling, onze 100% natuurlijke tanning lotion zorgt binnen 10 minuten voor een prachtig egaal kleurtje zonder vlekken. Naast dat het veel beter is voor je huid dan een zonnebad, is het de perfecte oplossing om toch een mooi kleurtje te hebben tussen je laserbehandelingen in.

 

 

Laserontharing

Voor de laserbehandelingen in onze salon zijn we erg selectief geweest, en hebben wij gekozen voor de GentleLase Pro-U. Met dit CE goedgekeurde medische lasersysteem, kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden. De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd specialiste. De Gentle lase Pro-U is de krachtigste Alexandriet ontharingslaser ter wereld en kan zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt behandelen met de huidtypes I tot en met IV. Onze behandelingen hebben dan ook échte en uitstekende resultaten!
Bij Nouveau Beauty ben je altijd verzekerd van een professionele, veilige en effectieve behandeling.

Elke klant krijgt de beste persoonlijke begeleiding van de eerste intake tot de laatste controle.

Noveau Beauty

Organic Spraytanning

Spraytanning is dé ideale methode om snel een mooie egale bruine teint te krijgen op een verantwoorde en veilige manier. Door middel van het Spraytan apparaat wordt er een superfijn neveltje tanning over de huid verstoven. Voor iedere huid is er een geschikte tint aanwezig in onze salon en de behandeling duurt slechts tien minuten. Je bent direct zichtbaar bruin. Bij Nouveau Beauty wordt er uitsluitend met 100% natuurlijke en dierproefvrije producten gewerkt, waardoor onze tanning veilig is voor jou en jouw gezondheid, maar ook goed voor ons milieu. Vanaf nu is mooi egaal bruin zijn voor iedereen mogelijk!

Bruinzijn Schijndel

Hygiëne en persoonlijke aandacht

We hechten uiteraard veel waarde aan goede hygiëne in de salon en persoonlijke aandacht voor alle klanten. Ook werken we uitsluitend met professionele merken. Je bent bij Nouveau Beauty in goede handen en van harte welkom. Graag tot ziens!

 

Nouveau Beauty
Nouveau Beauty
Nouveau Beauty