Even voorstellen

Wat leuk dat je de tijd neemt om een kijkje nemen op mijn website!

Ik ben Alexandra Meulders, laserspecialiste en eigenaresse van Nouveau Beauty in Schijndel.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich goed in zijn of haar vel moet kunnen voelen. Steeds meer mensen zijn onzeker door ongewenste haargroei, en de huidproblemen die hierdoor kunnen ontstaan. Dit is helemaal niet nodig, en ik ben daarom erg blij dat ik in mijn salon mensen op weg kan helpen naar een mooie gladde huid. Met laserontharing kun je letterlijk levens veranderen in positieve zin.

Nouveau Beauty staat voor nieuwe schoonheid, en omdat wij voor onze klanten uitsluitend het beste willen, hebben we gekozen voor de Gentlelase-Pro laser van Candela, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn effectieve medische apparaten. De gentlelase is een zeer geavanceerde Alexandriet laser, welke heel bekend is in Hollywood voor zijn uitstekende resultaten bij beroemde sterren, zoals Kim & Khloe Kardashian, Kylie Jenner en velen meer. 

Dagelijks behalen we fantastische resultaten met onze klanten, daar zijn we erg blij mee. Als je elders ontharingsbehandelingen hebt gehad maar ontevreden bent, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken zodat je toch kunt genieten van een gladde, haarvrije huid.

Mijn doel is om samen te kijken naar jouw persoonlijke wensen, en je met eerlijke communicatie op de best mogelijke manier te adviseren,  zodat je altijd tevreden de deur uitgaat.

Marc Inbane

Nouveau beauty is tevens officieel verkooppunt van Marc Inbane. Deze luxe tanning collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door dermatologen & make-up artists wereldwijd. Alle producten zijn 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij.

Naast dat deze tanning producten veel beter zijn voor je huid als een zonnebad, is het de perfecte oplossing om toch een mooi kleurtje te hebben tussen je laserbehandelingen in. 

Hygiëne en persoonlijke aandacht

Bij Nouveau beauty draait het om jou, we geven je graag alle tijd en aandacht die je verdient, Ook hechten we uiteraard veel waarde aan goede hygiëne in de salon, en werken we uitsluitend met professionele merken. Je bent bij Nouveau Beauty in goede handen en van harte welkom. Graag tot ziens!