Welkom bij Nouveau Beauty

Wat leuk dat je de tijd neemt om een kijkje nemen op mijn website!

 

Ik ben Alexandra Meulders, getrouwd met mijn lievelingsmens, en moeder van 2 lieve meiden! Daarnaast ben ik de trotse eigenaar van Nouveau Beauty in Schijndel.

Bijna 25 jaar heb ik gewerkt als professioneel nagelstyliste, maar dit werk werd uiteindelijk helaas fysiek voor mij te zwaar, dus ben ik me gaan verdiepen in andere leuke beauty behandelingen.

Omdat ik ook al enige tijd waxbehandelingen deed in mijn salon, ben ik gaan verder gaan zoeken naar de meest effectieve ontharingstechniek op lange termijn, want wie hecht er nou geen waarde aan gemak? Ik kwam er al gauw achter dat het gemak van een gladde, haarvrije huid ligt bij behandelingen met het juiste lasersysteem, daar wordt je dus echt heel blij van! (is mijn ervaring)

Omdat ik elke klant veilig en verantwoord wil behandelen, heb ik mijzelf daarom laten omscholen tot specialist op het gebied van laserontharing.

Het is mijn passie om met jou mee te denken en je van het beste advies te kunnen voorzien, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen!

Daarnaast ben je ook van harte welkom voor een Organic Spray-tan behandeling, onze natuurlijke tanning lotion zorgt binnen 10 minuten voor een prachtig egaal kleurtje zonder vlekken!

 

 

Laserontharing

Voor de laserbehandelingen in onze salon zijn we erg selectief geweest, en hebben wij gekozen voor de GentleLase Pro-U. Met dit CE goedgekeurde medische lasersysteem, kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden. De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd specialiste. De Gentle lase Pro-U is de krachtigste Alexandriet ontharingslaser ter wereld en kan zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt behandelen met de huidtypes I tot en met IV. Onze behandelingen hebben dan ook échte en uitstekende resultaten!
Bij Nouveau Beauty ben je altijd verzekerd van een professionele, veilige en effectieve behandeling.

Elke klant krijgt de beste persoonlijke begeleiding van de eerste intake tot de laatste controle.

Organic Spraytanning

Spraytanning is dé ideale methode om snel een mooie egale bruine teint te krijgen op een verantwoorde en veilige manier. Door middel van het Spraytan apparaat wordt er een superfijn neveltje tanning over de huid verstoven. Voor elk huidtype is er een geschikte kleur, en de behandeling duurt slechts tien minuten. Je bent direct zichtbaar bruin. Bij Nouveau Beauty wordt er uitsluitend met 100% natuurlijke en dierproefvrije producten gewerkt, waardoor onze tanning veilig is voor jou en jouw gezondheid, maar ook goed voor ons milieu. Vanaf nu is mooi egaal bruin zijn voor iedereen mogelijk!

Browstyling

Bij Nouveau Beauty kun je ook terecht voor prachtige wenkbrauwen.Wenkbrauwen geven de sprankelende, open en verzorgde blik waar iedereen naar opzoek is. Het doel is dan ook om je gezicht zo mooi mogelijk te laten uitkomen.

Wij werken met de zachte waxen van het Australische merk Lycon, en de verf van Biosmetics intensive.

Hygiëne en persoonlijke aandacht

We hechten uiteraard veel waarde aan goede hygiëne in de salon en persoonlijke aandacht voor alle klanten. Ook werken we uitsluitend met professionele merken. Je bent bij Nouveau Beauty in goede handen en van harte welkom. Graag tot ziens!

 

Openingstijden;

Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 10:00 - 12:30
Zondag Gesloten