Ontharen bikinilijn

Gepubliceerd op 11 september 2023 om 21:30

Pijnlijke rode bultjes bij je schaamstreek? Je bent niet de enige! Ongelofelijk veel mensen hebben last van scheerirritaties bij de schaamstreek. Toch vinden veel mensen het spannend om hier iets aan te doen. Enerzijds omdat ze zich letterlijk bloot moeten geven, anderzijds omdat ze verwachten dat het heel pijnlijk is. 

Scheerirritaties

Ik wil je graag vertellen dat onwijs veel mensen met ditzelfde probleem kampen en dezelfde onzekerheden hebben. Het is dan ook heel normaal om er iets aan te willen doen. Ik kan je verzekeren dat we jou bij Nouveau beauty de mogelijkheid bieden om het op een veilige en vertrouwde plek te laten doen. 

 

Sterker nog, de schaamstreek is een van ons populairste behandelingen en die bieden we aan in de vorm van bikini groot en bikini klein. Bikini klein houdt in dat we alle haren die buiten je broekje vallen mee nemen. Daar maken we de bikinilijn wat netter en smaller mee.

Bij bikini groot nemen we alles mee, ook de schaamlippen, en de haren bij de bilrand. Mocht je iets willen laten staan, bijvoorbeeld een streepje, dan kan dat. Veel klanten vinden achteraf dat de behandeling erg is meegevallen, en het laseren van de bikinilijn duurt gemiddeld slechts 5 minuten.

 

 

Rode bultjes bikinilijn 

Door de bikinilijn te laseren zorg je ervoor dat de huid niet meer geirriteerd raakt en je huid daar gezonder wordt. Dat betekent ook dat de rode bultjes verleden tijd zullen zijn. Je krijgt er een mooie gladde huid voor terug., en geen last meer van ingegroeide haartjes en ontstekingen.

Twijfel je over het laseren van je bikinilijn, of wil je graag meer informatie hierover ontvangen? alle vragen zijn hier welkom, 

 Je mag ons altijd een bericht sturen. 


Alexandra Nouveau Beauty Schijndel

Even voorstellen

Ik ben Alexandra Meulderstrotse eigenaresse en laserspecialiste bij Nouveau Beauty in Schijndel.

Nouveau Beauty staat voor nieuwe schoonheid en omdat ik graag het best mogelijke resultaat voor al mijn klanten wil, ben ik erg selectief geweest en heb daarom gekozen voor de GentleLase Pro-U laser van Candela.  Met dit CE goedgekeurde medische lasersysteem kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden. De Gentlelase is een zeer geavanceerde laser, welke heel bekend is in Hollywood voor zijn uitstekende resultaten bij beroemde sterren, zoals Kim & Khloe Kardashian, Kylie Jenner en velen meer.

De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd specialiste. De Gentle lase Pro-U is de krachtigste Alexandriet ontharingslaser ter wereld en kan zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt behandelen met de huidtypes 1 tot en met huidtype 4.

Onze behandelingen hebben dan ook échte en uitstekende resultaten! Bij Nouveau Beauty ben je altijd verzekerd van een professionele, veilige en effectieve behandelingElke klant krijgt de beste persoonlijke begeleiding van de eerste intake tot de laatste controle.

Nog vragen? neem gerust contact op, ik beantwoord graag al je vragen.

Graag tot ziens bij Nouveau Beauty!