Wat is Laserontharing?

 

Een mooie gladde huid zonder overmatige haargroei, stoppels of huidirritatie? Laat je ongewenste haren weg laseren!

Wij maken gebruik van de absolute top in laser ontharen; een krachtig lasersysteem dat zeer veilig, snel en effectief is. Bij laserontharing wordt er een geconcentreerde lichtbundel op de huid vrijgelaten welke wordt opgenomen door het pigment van het haartje. Dit licht wordt omgezet naar warmte in het haarzakje, waardoor deze afsterft. Haar groeit in verschillende fasen, de haren waarvan de haarzakjes nog niet zijn vernietigd groeien terug en worden tijdens een volgende laserbehandeling opnieuw belicht. 

 

Tijdens het laseren voel je de warmte [prikjes} als de laser flitst, echter heeft de laser een uniek koelingssysteem die zorgt voor optimaal comfort en bescherming van de huid tijdens de behandeling. Het te behandelen gebied kan snel gelaserd worden waarbij de eiwitten in de haarzakjes vernietigd worden, hierdoor sterven de haarzakjes af en kan daar geen nieuwe haargroei meer plaatsvinden. Na de eerste behandeling merk je al verschil, maar voor een optimaal resultaat raden we meestal een kuur van 6-8 behandelingen aan. De haren die gelaserd worden, blijven permanent weg. Het is wel mogelijk dat er zich, onder invloed van hormonen in de loop der jaren nieuwe haren ontwikkelen, in dat geval kom je in aanmerking voor een nabehandeling.

 

Een vrouw scheert tijdens haar leven gemiddeld 11.500 keer haar benen en geeft ongeveer €10.000 aan scheerspullen uit, maar dat hoeft niet meer. Dus nooit meer last van stoppels, ingegroeide haren en huidirritaties, laserontharing bespaart je ook een hoop tijd, en geeft je een mooie gladde huid.

 

Laserbehandelingen zijn in principe geschikt voor alle leeftijden. Bedenk wel dat bij jongeren in de pubertijd de haargroei nog maar net is begonnen, dus ook nog niet stabiel is. Als je wilt starten met laserontharing adviseren wij te wachten tot het moment dat je lichaam geen extra haargroei meer ontwikkeld.

Witte of grijze haren bevatten geen pigment meer, helaas kun je deze haren niet meer met een laser behandelen. 

 

Zet ook de eerste stap naar laserontharing, plan gerust eens een gratis en vrijblijvend consult in, Tijdens dit gesprek beantwoorden we graag al jouw vragen, en als dit gewenst is kun je tijdens een proefsessie ervaren hoe de laser voelt op je huid.

Zie ook onze algemene voorwaarden.