Is jouw haar- en huidskleur geschikt?

Gepubliceerd op 10 juli 2022 om 22:51

Onze laserbehandelingen zijn geschikt voor bijna alle huidtypes en haarkleuren, en alle zones op het lichaam kunnen behandeld worden.

Donkere haren op een lichte huid reageren het beste op de laserbehandeling. De lichtere huidskleuren zijn zeer geschikt voor ontharing met ons lasersysteem, zeer lichte (dons)haartjes bevatten echter te weinig pigment om het licht te geleiden naar de haarzakjes, en zijn daardoor minder geschikt, bij twijfelgevallen voeren we altijd eerst een testbehandeling uit. Grijze en witte haren bevatten geen pigment, deze zijn helaas niet te behandelen. 

Dames rond de pubertijd, zwangerschap of menopauze hebben door hormonale schommelingen een verstoorde haargroei, waardoor de behandelingen minder effectief kunnen zijn, dus raden wij aan rond deze periode geen laserbehandelingen aan.

 

 

Wij werken met de GentleLase Pro-U, dit  is een geavanceerd medisch lasersysteem, dat bewezen veilig kan worden ingezet bij huidtype 1 tot en met huidtype 4, mits deze minimaal 6 weken voor de behandeling niet gebruind is door de zon of zonnebank, en geen zelfbruiner bevat.

Type 1; kenmerkt zich door een zeer lichte huid, vaak sproeten, rood/lichtblond haar en vaak blauwe of groene ogen. Dit huidtype wordt niet tot nauwelijks bruin en verbrandt zeer snel bij blootstelling aan de zon.

Type 2; kenmerkt zich door een lichte huid, blond haar en vaak grijze, groene of lichtbruine ogen. Dit huidtype wordt moeilijk bruin en verbrandt snel.

Type 3; Dit huidtype kan een lichte tot bruine teint krijgen bij blootstelling aan de zon, verbrandt soms, en is te herkennen aan donkerblond tot bruin haar en vrij donkere ogen.

Type 4; Hierbij heeft de huid al van nature een lichtbruine teint en dit gaat gepaard met donker haar en donkere ogen. Ook wel het mediterrane type genoemd. Dit huidtype verbrandt zelden en wordt bij blootstelling aan de zon bruiner dan gemiddeld.

De huidtypes 5 en 6 kunnen wij helaas niet behandelen, dit is de Aziatische huid, en de meest donkere huidtypes.

 

Wil je graag weten of jouw huid geschikt is voor onze laserbehandelingen, of twijfel je over welk huidtype je hebt? Neem gerust even contact op, of plan gerust een gratis en vrijblijvend consult met ons in.

 

 

 


Alexandra Nouveau Beauty Schijndel

Even voorstellen

Ik ben Alexandra Meulderstrotse eigenaresse en laserspecialiste bij Nouveau Beauty in Schijndel.

Nouveau Beauty staat voor nieuwe schoonheid en omdat ik graag het best mogelijke resultaat voor al mijn klanten wil, ben ik erg selectief geweest en heb daarom gekozen voor de GentleLase Pro-U laser van Candela.  Met dit CE goedgekeurde medische lasersysteem kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden. De Gentlelase is een zeer geavanceerde laser, welke heel bekend is in Hollywood voor zijn uitstekende resultaten bij beroemde sterren, zoals Kim & Khloe Kardashian, Kylie Jenner en velen meer.

De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd specialiste. De Gentle lase Pro-U is de krachtigste Alexandriet ontharingslaser ter wereld en kan zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt behandelen met de huidtypes 1 tot en met huidtype 4.

Onze behandelingen hebben dan ook échte en uitstekende resultaten! Bij Nouveau Beauty ben je altijd verzekerd van een professionele, veilige en effectieve behandelingElke klant krijgt de beste persoonlijke begeleiding van de eerste intake tot de laatste controle.

Nog vragen? neem gerust contact op, ik beantwoord graag al je vragen.

Graag tot ziens bij Nouveau Beauty!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.