Moet ik mij scheren voor een laserbehandeling? 

Gepubliceerd op 10 juli 2022 om 22:51

Voor de behandelingen dient u zich thuis te scheren, het liefst 24 uur vóór dat u komt laseren. De haartjes in het te behandelen gebied moeten zo kort mogelijk zijn om het laserlicht goed door te geleiden naar de haarwortel toe, zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor voldoende verhit raakt voor het beste resultaat.

Het scheren van de haren mag gewoon tussen de behandelingen door. Het is een fabel dat de haargroei verergert door het scheren. Harsen en epileren mag vanaf 6 weken voor je behandeling niet meer worden gedaan. Hierdoor trek je de gehele haar uit het zakje, en werkt de laserbehandeling niet optimaal.
Na gemiddeld 2 weken zullen de behandelde haren uitgroeien, je mag scheren (hoeft niet), de haartjes vallen er vanzelf uit. Tussen de behandelingen in mag je niet harsen of uittrekken met pincet, alleen scheren is toegestaan.

Heb je vragen over onze laserbehandelingen? Plan gerust een gratis en vrijblijvend consult in, wij beantwoorden graag al uw vragen.


Let op: een niet geschoren huid wordt niet behandeld! 


Alexandra Nouveau Beauty Schijndel

Even voorstellen;

Ik ben Alexandra Meulderstrotse eigenaresse en laserspecialiste bij Nouveau Beauty in Schijndel.

Nouveau Beauty staat voor nieuwe schoonheid en omdat ik graag het best mogelijke resultaat voor al mijn klanten wil, ben ik erg selectief geweest en heb daarom gekozen voor de GentleLase Pro-U laser van Candela.  Met dit CE goedgekeurde medische lasersysteem kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden. De Gentlelase is een zeer geavanceerde laser, welke heel bekend is in Hollywood voor zijn uitstekende resultaten bij beroemde sterren, zoals Kim & Khloe Kardashian, Kylie Jenner en velen meer.

De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd specialiste. De Gentle lase Pro-U is de krachtigste Alexandriet ontharingslaser ter wereld en kan zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt behandelen met de huidtypes 1 tot en met huidtype 4.

Onze behandelingen hebben dan ook échte en uitstekende resultaten! Bij Nouveau Beauty ben je altijd verzekerd van een professionele, veilige en effectieve behandelingElke klant krijgt de beste persoonlijke begeleiding van de eerste intake tot de laatste controle.

Nog vragen? neem gerust contact op, ik beantwoord graag al je vragen.

Graag tot ziens bij Nouveau Beauty!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.