Wat is Laserontharing?

Een mooie gladde huid zonder overmatige haargroei, stoppels of huidirritatie? Laat je ongewenste haren weg laseren!

Wij maken gebruik van de absolute top in laser ontharen; een medisch lasersysteem dat zeer veilig, snel en effectief is. Bij laserontharing wordt er een geconcentreerde lichtbundel op de huid vrijgelaten welke wordt opgenomen door het pigment van het haartje. Dit licht wordt omgezet naar warmte in het haarzakje, waardoor deze afsterft.

 

Deze laser heeft een uniek koelingssysteem waardoor er geen gel nodig is. Dit werkt verkoelend en beschermt de huid. Hierdoor werkt deze ontharingsmethode ook veel hygiënischer dan de meeste andere lasers. Het te behandelen gebied kan snel gelaserd worden waarbij de eiwitten in de haarzakjes vernietigd worden, hierdoor sterven de haarzakjes af en kan er geen nieuwe haargroei meer plaatsvinden.

Een vrouw scheert tijdens haar leven gemiddeld 11.500 keer haar benen en geeft ongeveer €10.000 aan scheerspullen uit, maar dat hoeft niet meer. Dus nooit meer last van stoppels, ingegroeide haren en huidirritaties!

 

Laserbehandelingen zijn in principe geschikt voor alle leeftijden. Bedenk wel dat bij jongeren de haargroei nog maar net is begonnen. Op het moment dat je lichaam geen extra haargroei meer ontwikkelt, kun je het beste beginnen met laserontharing.

Zie ook onze algemene voorwaarden.