Kies de juiste salon voor je laserbehandelingen

Gepubliceerd op 25 juli 2022 om 16:24

Moe van al het scheren en de huidirritaties die dit met zich meebrengt, besluit je om middels een laserbehandeling je haren 'voorgoed' te laten verdwijnen. Maar een snelle zoektocht op het internet doet je in een doolhof van klinieken belanden, die allemaal beweren de beste lasers te gebruiken. Alleen hoe weet jij welke kliniek of salon betrouwbaar is, of het bedrijf ook goede lasers gebruikt en welke laser überhaupt het beste bij jouw huidtype past? Een goede kennis van zaken over laserbehandelingen is van belang, hoogste tijd dus om erachter te komen waar je als consument allemaal op kunt letten.

De verschillende soorten lasers

Een van de eerste dingen die een salon of kliniek vaak prominent op de site zet, is het soort laser dat gebruikt wordt. Maar hoe weet je of dit ook daadwerkelijk een geschikte laser is? 

Er zijn eigenlijk drie type lasers die gebruikt worden om te ontharen: de diodelaser, de alexandriet-laser en de YAG-laser. De diodetechniek is het bekendste, omdat deze al ruim twintig jaar bestaat en hier veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan is. Daarnaast heb je nog de alexandriet-laser en de YAG-laser. De alexandriet wordt voor een zeer blanke tot mediterraanse huid gebruikt (huidtypes 1 t/m 4)  en de YAG werkt het beste op donkerdere huidtypes. Het soort laser is dus van belang, maar hoe goed deze werkt is daarnaast afhankelijk van andere technische factoren; zoals de hoogte van de energie, de pulsduur en bescherming van de huid (veiligheid). Al deze factoren samen zorgen voor het resultaat.

 

Bij Nouveau beauty zijn we erg selectief geweest, en hebben we gekozen voor de Gentlelase Pro-U. Dit is de krachtigste alexandriet ontharingslaser ter wereld. Met dit medische lasersysteem kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden, en ben je verzekerd van een professionele en zorgvuldige laserbehandeling.

 

Hier kun je als consument op letten

Als consument kan het knap lastig zijn om erachter te komen of de gebruikte laser ook de beste is. Toch zijn er wat andere dingen, die hier vaak mee samenhangen, waar je wel zelf op kunt letten: 'Zo kun je ten eerste vragen van welk merk de apparatuur is die gebruikt wordt. Op die manier kom je er al snel achter of dit van een erkende Nederlandse leverancier afkomstig is.

Je gevoel bij een salon/kliniek is bovendien ook belangrijk, kijk even goed rond op de website, ziet alles er goed uit? Zijn er recensies van andere klanten? Heeft die persoon veel ervaring, en is hij of zij gecertificeerd? Neem gerust contact op om antwoorden op je vragen over laserbehandelingen te krijgen, of plan een vrijblijvend consult in, dit is altijd kosteloos.

Je doet een investering in jezelf en je doet deze in principe maar één keer, dus is het van belang dat je hem ook goed doet. Informeer je dus goed en zorg er ook altijd voor dat je een intakegesprek aangaat met de behandelaar, waarin je al jouw vragen kan stellen en persoonlijke zaken kunt bespreken.

 


Alexandra Nouveau Beauty Schijndel

Even voorstellen

Ik ben Alexandra Meulderstrotse eigenaresse en laserspecialiste bij Nouveau Beauty in Schijndel.

Nouveau Beauty staat voor nieuwe schoonheid en omdat ik graag het best mogelijke resultaat voor al mijn klanten wil, ben ik erg selectief geweest en heb daarom gekozen voor de GentleLase Pro-U laser van Candela.  Met dit CE goedgekeurde medische lasersysteem kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden. De Gentlelase is een zeer geavanceerde laser, welke heel bekend is in Hollywood voor zijn uitstekende resultaten bij beroemde sterren, zoals Kim & Khloe Kardashian, Kylie Jenner en velen meer.

De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd specialiste. De Gentle lase Pro-U is de krachtigste Alexandriet ontharingslaser ter wereld en kan zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt behandelen met de huidtypes 1 tot en met huidtype 4.

Onze behandelingen hebben dan ook échte en uitstekende resultaten! Bij Nouveau Beauty ben je altijd verzekerd van een professionele, veilige en effectieve behandelingElke klant krijgt de beste persoonlijke begeleiding van de eerste intake tot de laatste controle.

Nog vragen? neem gerust contact op, ik beantwoord graag al je vragen.

Graag tot ziens bij Nouveau Beauty!

Reactie plaatsen

Reacties

Kim Jansen van Beek
een jaar geleden

Onwijs enthousiast over deze salon en het laserapparaat waarmee zij werken. Naar 1 laserbehandeling voor mijn benen merk ik al verschil.
Er zijn echt al stukken op mijn been waar geen haar terugkomt na nog maar 1 behandeling!

Ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat!

hannyvanderheijden
2 maanden geleden

Graag maak ik een afspraak voor een intake voor laseren benen en bovenlip. Kun je mij bellen ?
06-36206794