Doet laserontharen pijn?

Gepubliceerd op 25 juli 2022 om 16:27

Naast veiligheid en efficiëntie is er nog een ander aspect dat mensen vaak doet twijfelen, namelijk de pijn. Hierover geef ik graag een helder antwoord.

Dat laserontharing volledig gevoelloos is, zou een leugen zijn. De sterke laserstraal geeft warmte af om het haarzakje te vernietigen, in plaats van meteen een bloedhete straal richting haarwortel te sturen, wordt de warmte geleidelijk opgedreven. Hierdoor kun je een even kortstondige prikkel of vreemd warmtegevoel ervaren. 

Er is ook een onderscheid tussen de verschillende haartypes. Terwijl bij mensen met wat lichtere haartjes het gevoel minimaal zal zijn, zal de prikkel bij mensen met donkere en stugge haartjes iets groter zijn. Alles is namelijk afhankelijk van de concentratie melanine in de haartjes en de huid. 

Het gevoel wordt bij elk gebied als verschillend ervaren, waar de meeste haartjes groeien zul je dus iets meer voelen dan bij een dunbehaard gebied.

 

Het scheelt wel veel dat onze Gentlelase-Pro laser de snelste laser is op ontharingsgebied,  waardoor de behandelingen niet lang duren, en door de efficiënte koeling tijdens het laseren zijn de behandelingen zo aangenaam mogelijk en wordt de huid beschermd.


Alexandra Nouveau Beauty Schijndel

Even voorstellen

Ik ben Alexandra Meulderstrotse eigenaresse en laserspecialiste bij Nouveau Beauty in Schijndel.

Nouveau Beauty staat voor nieuwe schoonheid en omdat ik graag het best mogelijke resultaat voor al mijn klanten wil, ben ik erg selectief geweest en heb daarom gekozen voor de GentleLase Pro-U laser van Candela.  Met dit CE goedgekeurde medische lasersysteem kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden. De Gentlelase is een zeer geavanceerde laser, welke heel bekend is in Hollywood voor zijn uitstekende resultaten bij beroemde sterren, zoals Kim & Khloe Kardashian, Kylie Jenner en velen meer.

De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd specialiste. De Gentle lase Pro-U is de krachtigste Alexandriet ontharingslaser ter wereld en kan zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt behandelen met de huidtypes 1 tot en met huidtype 4.

Onze behandelingen hebben dan ook échte en uitstekende resultaten! Bij Nouveau Beauty ben je altijd verzekerd van een professionele, veilige en effectieve behandelingElke klant krijgt de beste persoonlijke begeleiding van de eerste intake tot de laatste controle.

Nog vragen? neem gerust contact op, ik beantwoord graag al je vragen.

Graag tot ziens bij Nouveau Beauty!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.