Kun je elke huid laseren? 

Gepubliceerd op 10 juli 2022 om 23:12

In principe kan elke huid van huidtype 1 tot en met huidtype 4 veilig worden behandeld, mits deze 6 weken voorafgaand aan je afspraak niet gebruind is door de zon of zonnebank. Blijft jouw bruining altijd lang zitten dan raden wij aan minimaal 8 weken te wachten. Daarnaast mag er ook geen zelfbruiner op de huid aanwezig zijn, en moet de huid gladgeschoren zijn.

Haargroei op een tatoeage is helaas ook niet te behandelen. Door de hoge kleurpigmenten die een tatoeage bevat kan  jouw huid, en de tatoeage beschadigd raken, daarom wordt dit altijd zorgvuldig afgetekend, zodat we er veilig omheen kunnen laseren zonder deze te beschadigen.

Hydrateer de huid goed na, en tussen de behandelingen in, want een droge huid kan gevoeliger reageren op de laserbehandeling.

De huid mag niet beschadigd zijn tijdens de behandeling.

Storingen in de hormoonbalans door bepaalde medicatie of ziektebeelden kunnen een nadelig effect hebben op de huid, bij twijfel is overleg met de desbetreffende (huis)arts gewenst.

Na botox injecties wacht 2 weken, na fillers wacht 4 weken.

Voor je eerste behandeling nemen we altijd een intake formulier met je door, en bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw huid. 
Voor het laseren is het van belang dat je huid gladgeschoren is, het liefst een dag voor je afspraak. We geven met vakjes op de huid het te behandelen gebied aan zodat we uiterst nauwkeurig kunnen werken. 
In tegenstelling tot andere lasers werkt onze laser niet met een lage energie om de behandeling pijnloos te maken, maar met een hoge energie voor snelle resultaten. Het unieke koelingssysteem zorgt ervoor dat de behandeling zo aangenaam mogelijk voor je verloopt.

Haargroeifase

Hoewel je na 1 behandeling al een verschil ziet, is het belangrijk te onthouden dat alleen de haartjes in de groeifase goed contact met het haarzakje maken, en dus alleen die haarzakjes verdwijnen. Een haargroeifase duurt 6 weken, daarom is het wenselijk de afspraken aaneensluitend te plannen. 

Door de hormonale regeling van haargroei zijn niet alle haartjes tegelijk in de groeifase, anders zou iedereen periodiek kaal, en op andere tijden overbehaard zijn. Daarom zijn er gemiddeld 6-8 behandelingen in totaal nodig om het overgrote deel van alle haartjes te verwijderen.

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en afhankelijk van diverse aspecten, zoals huid, haar, haarstructuur, de diepte van het haarzakje, hormonen en leeftijd.


Alexandra Nouveau Beauty Schijndel

Even voorstellen

Ik ben Alexandra Meulderseigenaresse en laserspecialiste bij Nouveau Beauty in Schijndel.

Nouveau Beauty staat voor nieuwe schoonheid en omdat ik graag het best mogelijke resultaat voor al mijn klanten wil, ben ik erg selectief geweest en heb daarom gekozen voor de GentleLase Pro-U laser van Candela.  Met dit CE goedgekeurde medische lasersysteem kunnen we jou op het gebied van ontharing het best mogelijke resultaat bieden. De Gentlelase is een zeer geavanceerde laser, welke heel bekend is in Hollywood voor zijn uitstekende resultaten bij beroemde sterren, zoals Kim & Khloe Kardashian, Kylie Jenner en velen meer.

De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd specialiste. De Gentle lase Pro-U is de krachtigste Alexandriet ontharingslaser ter wereld en kan zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt behandelen met de huidtypes 1 tot en met huidtype 4.

Onze behandelingen hebben dan ook échte en uitstekende resultaten! Bij Nouveau Beauty ben je altijd verzekerd van een professionele, veilige en effectieve behandelingElke klant krijgt de beste persoonlijke begeleiding van de eerste intake tot de laatste controle.

Nog vragen? neem gerust contact op, ik beantwoord graag al je vragen.

Graag tot ziens bij Nouveau Beauty!

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 jaar geleden

Enorm blij met het resultaat! Had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan! Uitleg was erg fijn, deed geen pijn en ben helemaal haarvrij waardoor mijn oksels super zacht zijn geworden.

Francis
2 jaar geleden

Gewoon geweldig. Stelt vragen over de behandeling van vorige keer hoe het was gegaan en stelt je op je gemak. Echt een aanrader ben er zo blij mee. Nu eerst vakantie en dan gaan we weer verder :-)

Wenny
2 jaar geleden

Ik ben zo vriendelijk ontvangen en de uitleg is zo helder in deze salon. Ik ben erg blij met het resultaat. Dank je wel!